Transport

La INOVATIV LOGISTIC oferim flexibilitate financiară și oferte adaptabile!

Transportul contribuie în mod semnificativ la economie și reprezintă o forță competitivă în afaceri. Este activitatea care conectează fizic afacerea cu partenerii din lanțul de aprovizionare, cum ar fi furnizorii și clienții, și influențează în mare măsură satisfacția clientului față de companie.

Transportul este printre cele mai importante activități economice pentru o afacere. Prin mutarea mărfurilor din locurile în care acestea provin în locurile în care sunt solicitate, transportul oferă serviciul esențial de a lega o companie de furnizorii și clienții săi. Este o activitate esențială în funcția de logistică, susținând utilitățile economice ale locului și timpului. Dispozitivul util se bazează pe faptul că clienții dispun de produsul în cazul în care solicită acest lucru. Utilitatea de timp sugerează că clienții au acces la produs atunci când o cer. Lucrând în strânsă colaborare cu planificatorii de inventar, profesioniștii din domeniul transporturilor încearcă să se asigure că afacerea are produse disponibile, unde și când clienții o caută.

La timp. În siguranță.

Transportul este uneori de vină pentru incapacitatea unei companii de a-și servi clienții în mod corespunzător. Livrările târzii pot fi sursa problemelor și a plângerilor. Produsele ar putea, de asemenea, să se deterioreze în timpul transportului, iar lucrătorii din depozit ar putea încărca obiecte greșite într-o locație de expediere. Astfel de expedieri pot, de asemenea, să compromită clienții, ducând la nemulțumire și decizia de a cumpăra de la un concurent.

Cu toate acestea, atunci când o companie efectuează la timp livrări complete și nedeteriorate în mod consecvent, așa cum o face INOVATIV LOGISTIC, acest lucru poate insufla încrederea clienților și poate reprezenta un câștig sigur pentru companie.

Un câștig reciproc. Întotdeauna

În afară de ramificațiile sale de servicii, transportul poate reprezenta, de asemenea, un cost substanțial pentru afacere. Costul transportului poate determina uneori dacă o tranzacție a clientului are ca rezultat un profit sau o pierdere pentru afacere, în funcție de cheltuielile efectuate pentru furnizarea transportului pentru comanda unui client. Modurile mai rapide de transport, în general, costă mai mult decât modurile mai lente. Deci, deși expedierea unei comenzi de peste mări de către avion este mult mai rapidă decât transportul pe navă, aceasta poate costa până la 20 de ori mai mult. O asemenea diferență de cost ar putea să nu justifice utilizarea modului mai rapid de transport al mărfurilor. Managerii lanțului de aprovizionare trebuie, prin urmare, să ia în considerare cu atenție costul transportului de mărfuri atunci când stabilesc dacă se mișcă produsul și cum să mute produsul în modul cel mai economic.

Tipuri de transport

  • Regim de camion complet – FTL (full truck load) – intern și internațional
  • Regim de grupaj – LTL (less than truck load) – intern și internațional
  • Mărfuri perisabile, cu camioane frigorifice cu temperatura controlată
  • Textile, confecții pe umerașe

Flota

Pentru desfășurarea activității de transport, dispunem de o flotă comercială de 100 de autocamioane proprii – (Scania, Volvo și Iveco), 50 de autocamioane subcontractate și de un parc de peste 300 de semiremorci.

Pentru a raspunde cerintelor privitoare la transportarea diferitelor tipologii de marfă, dispunem de semiremorci: semiremorci prelate normale și mega, semiremorci duble, semiremorci cu bare, dube frigorifice, etc.)

Semiremorcile prelate sunt cele mai utilizate în transportul de mărfuri generale. Principalul avantaj il constituie faptul că pot fi încărcate atât prin spate, cât și pe lateral sau pe partea de sus – prin decopertare. Semiremorcile prelate suportă o încărcătură de până la 22 tone, respectiv 33 de europaleți. Acestea pot fi semiremorci normale – cele ce prezintă caracteristicele enumerate mai sus – și semiremorci mega.

Semiremorcile mega sunt utilizate pentru transportul de marfă cu volum mărit – până la 100 mc. Fiind în același timp semiremorci prelate, prezintă avantajul că pot fi încărcate prin spate, prin lateral sau prin partea de sus – prin decopertare.

Semiremorcile cu bare sunt special utilizate pentru transportul confecțiilor, fiind dotate cu suporți speciali pentru umerașe.

Dubele frigorifice sunt utilizate pentru transportul mărfurilor sub temperaturi controlate.

Rute

Oferim soluții de transport marfă atât pentru export, cât și pentru import, pe întreg teritoriul Europei (intracomunitar și extracomunitar).

Mașinile noastre pot fi văzute pe majoritatea autostrăzilor Europei, cele mai tranzitate țări fiind Italia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Austria, Franța, Belgia, Germania.

Scroll to Top